Wouter Borre

  1. Home
  2. Wouter Borre

u kunt me bereiken via info@wouterborre.nl

Wouter met een aantal “drones”

360˚- fotografie op de grond en in de lucht, luchtfoto’s in de hoge resolutie van 42 megapixels en lucht-videopresentaties in 4K (= 4x Full HD!!!) behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Wouter Borre Productions verzorgt bedrijfsreportages, portretfotografie, productfotografie maar ook  sport- en persfotografie!

Daarnaast ook Virtual Reality met VR apps en VRBril (foto en video) hoge resolutie luchtfotografie, 5K video, 360˚ luchtfoto- én video, 3D model imaging van gebouwen, warmtebeeld technieken mbv een drone, (reekalf zoeken, weidevogels, zonnepanelen scannen op defecten, isolatiescans etc.) maar ook multispectraal metingen en precisie landbouw.

Wouter Borre Productions beschikt over alle benodigde certificaten/brevetten voor professioneel drone gebruik. (RPA-L nr. 150 Vergunning ROC 64/2018 Float360)   We beschikken over meerdere geregistreerde en gekeurde drones ,en we werken ook samen met meerdere piloten en camera-operators.

Fotograaf in de dop

Al op 15-jarige leeftijd maakt Wouter Borre zijn eerste fotoreportage. Met een eenvoudige analoge fotocamera brengt hij vakkundig in beeld hoe familie Specht de oude eik op het erf van zijn ouders kraakt. Na verloop van tijd wordt de fotoapparatuur steeds omvangrijker en professioneler,  ook de reportages gaan er kwalitatief zeer op vooruit. In 1998 besluit Wouter van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij meldt zich aan bij de particuliere fotovakschool te Apeldoorn en rondt deze af in 2001.

Fotograaf pur sang

Van 1999 tot 2014 is Wouter Borre als professioneel fotograaf in dienst van Twentsche Courant Tubantia. Het blijft niet alleen bij het visualiseren van regionaal nieuws. Ook de Tour de France (in opdracht van de GPD Den Haag) en de Marathon van New York worden door Wouter op de gevoelige (digitale) plaat vastgelegd.

Om in zijn vakgebied goed bij te blijven leest Wouter veel over fotografie en volgt hij cursussen op het gebied van nieuwe media. Met de verworven kennis bedenkt de specialist nieuwe toepassingsmogelijkheden in zijn vakgebied.

Wouter houdt niet alleen zijn eigen kennis up to date, maar brengt zijn knowhow ook over op collega-fotografen. In de spaarzame vrije tijd geeft Wouter cursussen op het gebied van (nieuwe) fototechnieken bij o.a. trainingsinstituut Emday in Nijmegen, en voor de Wegener Dagbladen.

Fotograaf en meer

Vanaf 2006 is eigenaar van Wouter Borre Fotografie. Met zijn deskundigheid en creativiteit creëert Wouter optimale presentatiemogelijkheden voor bedrijven. Een virtuele rondleiding door bijvoorbeeld een bedrijf, restaurant, hotel of woning op basis van 360˚-fotografie geeft een perfecte indruk van uw bedrijf. Maar ook de binnen- en buitenkant van een auto, een werkplaats of een magazijn, een (beelden)tuin en een evenement kunnen uitstekend met behulp van moderne technieken onder de aandacht gebracht worden.
Sinds kort is het ook mogelijk (360˚) fotografie vanuit de lucht toe te passen. Met behulp van diverse UAS’s (Unmanned Aircraft Systems) in de volksmond ook wel “Drones” genoemd maakt Wouter Borre luchtfoto en luchtvideo opnamen

Door bijvoorbeeld een virtuele rondleiding te plaatsen op de website van bedrijven, makelaars, architecten, garages, vakantieparken et cetera óf door het uitbrengen van een promotie-DVD/USB-stick.

 Wouter Borre is aangesloten bij:

  • DARPAS: dé NL branchevereniging voor onbemande vliegtuigen, helikopters en multirotors
  • de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)
  • de Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten (NVF)
  • Dutch Association for Remotely Piloted Aircraft Systems (DARPAS)
Menu