Virtual Reality

“Virtuele werkelijkheid of schijnwerkelijkheid (Engels: Virtual Reality, afgekort: VR) simuleert een omgeving via een computer om een gebruiker via diverse zintuigen ‘onder te dompelen’ in een ervaring”. (dit wordt ook wel Immersion of Immersive genoemd) De onderstaande youtube videos zijn ook “immersive” dwz je kunt rondkijken en navigeren in de video (linkermuisknop indrukken en rondsturen in de video…). Met een VR Bril op afspelen wordt het echt een beleving, alsof je er werkelijk bent

Höftballooning

Een 360˚ video , stap in de luchtballon en ervaar hoe het is om met een luchtballon mee  te varen. gebruik de muis (linksklik) om in de video rond te kijken.

GAMMA Racing Day. TT Assen

De 360˚ video van de Racing Day, ervaar hoe het is tussen òf in de de bolides, race mee met Dakar winnaar Gerard de Rooy of bekijk het geheel vanuit een helicopter!

De 360˚ camera onder de drone, vlieg mee langs de Sluis in Delden. De Drone is niet meer te zien. (Weg “gepatched” met geavanceerde beeldtechnieken.)

Uit een artikel van Tubantia: “Vijf dagen lang in het spoor van dj David Guetta. Fotograaf Wouter Borre (Bentelo) en de mannen van Velten Media (Hengelo) en Letink Design (Enter) maakten de afgelopen dagen kennis met het ritme van een superster. Zij legden de shows van David Guetta en dj Sam Feldt in Parijs, Lyon, Straatsburg, Innsbruck en Stuttgart vast. De Tukkers maken een app met een 360 gradendocumentaire.Onderdeel van de Sam Feldt app.”

Bovenstaande video is een scene van Sam Feldt op mainstage tijdens Mysteryland 2016.

 

Menu