Landgoed Twickel
Kasteel Twickel is verboden terrein voor (amateur) Dronevliegers.
Deze beelden zijn gemaakt in overleg én met toestemming van Twickel.
Wouter Borre is gediplomeerd dronepiloot, en beschikt over een RPA-L (Drone vliegbrevet) Daarnaast zijn alle toestellen verzekerd en geregistreerd bij IL&T. De toestellen die onder de ruimere ROC voorwaarden vliegen zijn tevens gekeurd op vliegwaardigheid.

De huldiging van FC Twente bij De Grolsch Veste Live registratie met drone Inspire 2 , HDMI in- geplugged bij de regie wagen en live uitzenden. 23 april 2019

 
’t Kristen een landgoed met woning in De Lutte, te koop aangeboden via Schasfoort Makelaars (inmiddels verkocht..)
Vesting van Delden bestaat uit zes luxe, moderne kubuswoningen met de uitstraling van een oude vesting. Een promofilm dat de unieke ligging laat zien met behulp van Drone shots en ook de te realiseren woningen weergeeft als animatie in de film.
In opdracht van Ten Heggeler Bouw, Schasfoort Makelaars, Hofstede en Kamp Makelaars en Wiggers Vastgoed.
Beelden van de steengroeve in Winterswijk (Sibelco) een korte clip als onderdeel van een promotiefilm over toerisme in Winterwijk.
BAM Infra in actie tijdens de aanleg van de Zuidelijke Randweg Borne (2016) Een korte film als onderdeel van een grote virtuele tour. Wouter Borre fotografeerde, filmde en maakte een virtuele tour van de werkzaamheden aldaar tussen maart 2016 en en november 2016
Menu